Nis

Sungurlu Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz Sungurlu'daki 14 ayrı camide cuma namazı kıldırdı ve müezzinlik etti. Okul Müdürü Kerim MANDIRALIOĞLU'nun " Ramazan ve Kur'an"  konusunda merkezi sistem sohbeti oldu.

Rabbim bizlere ve gençlerimize başarı ve huzur dolu yarınlar nasip etsin. Öğrencilerimizi kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kur'an, kalbimize, evimize, hayatımıza yön vererek bizleri güzelleştirsin inşallah. Takvaya kavuşturacak Ramazanlar DUASI ile...

HEDEF YKS 2022 PROĞRAMI TANITIMI İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ AFİŞLERİMİZ

Sungurlumuz´ a Müjde!
Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lise´miz Fen ve Sosyal Bilimler Program Uygulayan Okul kapsamına alındı. Ülke genelinde başarı gösteren az sayıda okula verilen bu uygulama hayırlı olsun. Daha başarılı öğrencilerin okulumuzu tercih edeceğine inanıyoruz.Hazırlamış olduğumuz broşürleri herkese ulaştıralım. Çevremize duyuralım sosyal medyada paylaşım yapalım inşallah.