T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / SUNGURLU - Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lise´miz Fen ve Sosyal Bilimler Program Uygulayan Okul kapsamına alındı

Sungurlumuz´ a Müjde!
Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lise´miz Fen ve Sosyal Bilimler Program Uygulayan Okul kapsamına alındı. Ülke genelinde başarı gösteren az sayıda okula verilen bu uygulama hayırlı olsun. Daha başarılı öğrencilerin okulumuzu tercih edeceğine inanıyoruz.Hazırlamış olduğumuz broşürleri herkese ulaştıralım. Çevremize duyuralım sosyal medyada paylaşım yapalım inşallah.

Sungurlumuz´ a Müjde!
26-06-201826-06-201826-06-2018. Ülke genelinde başarı gösteren az sayıda okula verilen bu uygulama hayırlı olsun. Daha başarılı öğrencilerin okulumuzu tercih edeceğine inanıyoruz. Çevremize duyuralım sosyal medyada paylaşım yapalım inşallah.

ÜMİDİN ADRESİ İMAM HATİPLER
Bu nesil, yarım asrı aşkın bir zamandır, milletimizin özünden koparak yine bu millete doğruları anlatan ve hakkaniyet içerisinde hizmete koşan bir nesildir! Kalpleri Allah ve Resulü'nün sevgisiyle dolan, vatan ve millet aşkıyla coşan bir nesil! Diken uzatanlara, güller sunan, Yunus yürekli, Mevlana gönüllü bir nesil! Aynı mektebin diplomasını taşımayı değil, bu ruhu taşımayı önemli gören; ayrımcı değil kucaklayıcı bir zihniyetin ürünü olarak, yaratılana hizmeti Yaratana hizmet sayan, uzanamadığı her kişiyi kayıp gören bir nesil! Çoğunluğu, geç açan ama açınca kokusuna doyulamayan köy çiçeklerinden oluşan bir nesil! Başarılarda coşan, başarısızlıklarda ağlayan, minberleri, mihrapları, camileri şenlendiren, vatanına, bayrağına sevdalı bir nesil! Cumhurbaşkanı,başbakan, bakan, vali, kaymakam, doktor, imam, öğretmen, avukat, mühendis…olup ülkemizin kalkınması için gecesini gündüzüne katan, bu ülkeye hizmet borcu olduğunu hiçbir zaman unutmayan bir nesil! Böylesine insanların yetiştiği okullardan korkmak izah edilecek bir şey değildir. Bu ülkenin medarı iftiharı olan İmam Hatip Okullarına sahip çıkmak her kesimden insanlar için bir görevdir. Çünkü bu okullardan, ahlâk, duygu, ruh ve düşünce bakımından dengeli insanlar yetişmektedir. Çünkü bu okullardan geçmişin değerleriyle geleceğe köprü kuran nesiller yetişmektedir. Çünkü bu okullardan çıkanlar iyilikleri yaşama ve yaşatmada olduğu gibi kötülükleri yok etmekte de öncü olmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.06.2018 - Güncelleme: 17.10.2019 14:58 - Görüntülenme: 489
  Beğen | 6  kişi beğendi