ÇORUM / SUNGURLU - Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Kız-Erkek-Karma Floor Curling takımlarımız  İl Birinciliği müsabakalarında TED Koleji Spor Salonunda müsabakalara katılım sağladı .

Başarılarından dolayı  sporcularımızı ve beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİ AYŞENUR KOYUNCU VE BEYZANUR TEYYARE REHBERLİĞİNDE KIZ ÖĞRENCLERİMİZ KONFERANS SALONUNDA REGAİB KANDİLİ PROGRAMI YAPTILAR.

Ara

ŞEHİT ALİ ALITKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ FIRAT ARSLAN ÖNCÜLÜĞÜNDE TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILDIĞI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

OKULUMUZ EDEBİYAT ÖĞRETMENİ SELÇUK GÜMÜŞ ÖĞRENCİLERİMİZE ''10 ARALIK İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ '' KONULU SEMİNER VERDİ.

Ara

OKULUMUZDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PDR MEZUNU ESRA KOYUDEMİR VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ İBRAHİM TALHA KOCABAŞ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

İMAM HATİP LİSESİ HATIRALARI ,YKS'YE HAZIRLIK , OKUDUKLARI ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ  HAKKINDA BİLGİLER VERDİLER,TAVSİYELERDE BULUNDULAR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN  ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA OKUL TAKIMIMIZ 1. OLDU. TEBRİKLER.

Ara

BÜYÜK ÖZVERİYLE BIKMADAN USANMADAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN  ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.

Ara

Toplumsal ilk yardım bilinci oluşturarak afet ve kazalar sonrası bireylerin zarar görebilirliğini azaltmak amacıyla Türk Kızılayı tarafından "Engelsiz İlk Yardım Projesi" kapsamında görme ve işitme engelli bireylere yönelik geliştirilen ilk yardım rehberlerine, dijital içeriklere ve videolara Türk Kızılay İlk Yardım Web Sitesinden (www.ilkyardim.org.tr) ulaşabilirsiniz.

Kas

Bugün  deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Okulumuzda  12. sınıf öğrencilerimizin YKS'ye hazırlanması hazır bulunuşluk -kendini farketme- eksikliklerin farkına vararak giderme, zamanı iyi kullanabilmenin sağlanması  amacıyla sene başında yapılan planlamaya uygun olarak düzenli aralıklarla  deneme sınavları yapılmaktadır.

Kas

Denemelere devam ediyoruz.Puanları yükseltiyoruz.

Kas

Hedef YKS  Veli Toplantisi yaptık.

Kas

OKULUMUZDA TRAFİK POLİS MEMURU M. DİLEK TARAFINDAN ''TRAFİK KURALLARI,KAZALARI,TRAFİK KAZALARI NETİCESİNDE OLUŞAN MADDİ VE MANEVİ ZARARLAR '' KONUSUNDA SEMİNER VERİLDİ.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL İÇİ YAPILAN MESLEKİ YARIŞMALARDA 1. OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK.BU ÖĞRENCİLERİMİZ ÇORUMDA YAPILACAK OLAN İL YARIŞMALARINDA OKULUMUZU TEMSİL EDECEKLER,BAŞARILAR DİLİYORUZ.