ÇORUM / SUNGURLU - Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Şbt

ŞEHİT ALİ ALITKAN ALITKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KIZ ÖĞRENCİLERİ  MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİ BÜŞRA KILINÇ REHBERLİĞİNDE  SUNGURLU MÜFTÜLÜĞÜ   İŞ BİRLİĞİYLE ULU CAMİİDE KADINLARA YÖNELİK  BERAT KANDİLİ PROĞRAMI YAPTI.

Şbt

OKUL MÜDÜRÜ ÖMER CANTÜRK VE MÜDÜR YARDIMCISI SEMA KARADERİLİ ŞEHİT YAVUZ SELİM KARAMAN HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULU İDARECİLERİYLE BİRLİKTE SUNGURLU MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ.

AYRICA HAFIZLIK KURAN KURSU ,YURDU VE ANAOKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Şbt

Şehit Ali Alıtkan İHL Öğrencileri Sungurlu Diyanet Gençlik Merkezini Ziyaret Etti.

Şehit Ali Alıtkan İHL Öğrencileri İHL müdür yardımcısı Sema Karaderili rehberliğinde Sungurlu İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezini ziyaret etti. Hacı Saadet Kur'an Kursu öğrencileri tarafından yapılan yemek ikramının ardından İlçe Vaizemiz Tuğba Dönmez Miraç-Namaz ve Mescidi Aksa konusunda gençlerle sohbet etti ve DİB tarafından tasarlanan "Kudüs" temalı ayraçları ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından  "Geçerken" dergilerini öğrencilere hediye etti.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Bu yıl 21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine ise dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek.

Sınav sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.   Daha önce öğretim yılı bitmeden yapılan bursluluk sınavları, koronavirüs salgını nedeniyle eylül ayı itibarıyla gerçekleştiriliyordu. Bu yıl 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı sona ermeden yaz tatili öncesinde öğrencilerin güncel bilgileriyle sınava girebilmeleri için sınavın 21 Nisan 2024 tarihinde, eğitim öğretim yılı tamamlanmadan yapılmasına karar verildi.

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Ock

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

1-KELİME OYUNLARI OYNADIK.

2-ŞİİR DİNLEDİK,ÖĞRENCİLERİMİZ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ.

3-KERMES YAPTIK VE GELİRİNİ MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLADIK.

4-FİLM İZLEDİK,HANIM ÖĞRETMENLERİMİZ MISIR PATLATTI.

5-SPORTİF FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRDİK.

6-HEP BİRLİKTE KİTAP OKUDUK.

7-SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

HEM ÖĞRENDİK HEM EĞLENDİK.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Kız-Erkek-Karma Floor Curling takımlarımız  İl Birinciliği müsabakalarında TED Koleji Spor Salonunda müsabakalara katılım sağladı .

Başarılarından dolayı  sporcularımızı ve beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİ AYŞENUR KOYUNCU VE BEYZANUR TEYYARE REHBERLİĞİNDE KIZ ÖĞRENCLERİMİZ KONFERANS SALONUNDA REGAİB KANDİLİ PROGRAMI YAPTILAR.

Ara

ŞEHİT ALİ ALITKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ FIRAT ARSLAN ÖNCÜLÜĞÜNDE TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILDIĞI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

OKULUMUZ EDEBİYAT ÖĞRETMENİ SELÇUK GÜMÜŞ ÖĞRENCİLERİMİZE ''10 ARALIK İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ '' KONULU SEMİNER VERDİ.

Ara

OKULUMUZDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PDR MEZUNU ESRA KOYUDEMİR VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ İBRAHİM TALHA KOCABAŞ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

İMAM HATİP LİSESİ HATIRALARI ,YKS'YE HAZIRLIK , OKUDUKLARI ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ  HAKKINDA BİLGİLER VERDİLER,TAVSİYELERDE BULUNDULAR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN  ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA OKUL TAKIMIMIZ 1. OLDU. TEBRİKLER.

Ara

BÜYÜK ÖZVERİYLE BIKMADAN USANMADAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN  ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.

Ara

Toplumsal ilk yardım bilinci oluşturarak afet ve kazalar sonrası bireylerin zarar görebilirliğini azaltmak amacıyla Türk Kızılayı tarafından "Engelsiz İlk Yardım Projesi" kapsamında görme ve işitme engelli bireylere yönelik geliştirilen ilk yardım rehberlerine, dijital içeriklere ve videolara Türk Kızılay İlk Yardım Web Sitesinden (www.ilkyardim.org.tr) ulaşabilirsiniz.